Kirjoitimpa taas mukavan tarinan tähän blogiin, mitä kukaan ei tule näkemään, sillä yhteys katkesi juuri kun olin lähettämässä tekstiä ja teksti katosi ikiajoiksi... Typillistä juuri silloin kun en hölmöyttäni seivaa teksitä! Eipä tässä oikeastaan ollut muuta asiaa, kuin että kämpässämme ei ole lämmintä vettä, silä parvekkeella sijaitseva lämmityssysteemihökötys hajoilee jatkuvasti. Korjaaja on käynyt jo varmaan kolme kertaa, mutta esimerkiksi pari päivää sitten värkkile hajosi saman tien korjaajan lähdettyä... Tänään olen menossa kuntosalin suihkuun, sillä kylmä suihku ei toista kertaa houkuttele.
"Mid-term" kokeet päättyivät eilen ja olimme illala Taksimin Nevizadekadun läheisissä muutamassa baarissa juhlistamassa tapahtumaa. Nyt pitäisi aloitella taas esseiden kirjoittelua.
Loppukokeiden aikatauluja ei valitettavasti vieläkään ole julkistetu, mikä vaikeuttaa porukoiden kesäloman suunnittelua. Kokeet voivat olla milloin vain ennen kesäkuun 15. päivää. Tarkoitus olisi tehdä jonkinlainen Turkki-turnee lukukauden lopuksi jos rahat riittävät. Myös Istanbulissa on paikkoja joissa haluaisin käydä ennen lähtöä. Sitä jää jumiin tiettyihin paikkoihin, kodin ja yliopiston ympyröihin: Beyoglusta metrolla tai bussilla Mecidiyeköyhin, Kustepeen ja takaisin. Ilmatkin alkavat lämmetä, joten toivottavasti kouluhommien ja vapaa-ajan välille löytyy hyvä balanssi. :)